Des de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. També se'ns poden demanar formacions específiques des d'una cooperativa o entitat de l'Economia Social i mirarem de proporcionar-la.

Oferta formativa

Fira Àgora

Inici de les sessions: 2 de octubre de 2021


Horaris: 10:00-21:30


Aquest 2 d’octubre de 2021 Per quart any, torna la Fira Àgora a Ulldecona. Amb l’organització d’aquesta fira volem explicar al territori què és l’ESS i donar a conèixer alternatives de producció i consum més sostenibles, responsables i respectuoses amb el territori i les persones. També es vol oferir un espai de trobada per reflexionar i crear xarxa entre aquelles persones i iniciatives interessades en aquests model.

En aquesta edició, volem posar èmfasi en l’ecofeminisme (amb un sentit ampli de la paraula; mobilitat sostenible, pobles accessibles, perspectiva de cures, urbanisme feminista, cultura accessible, etc…), per això titulem la temàtica de la fira “Pobles de tothom i per a tothom”.

Networking Odisseu

Inici de les sessions: 16 de octubre de 2021


Horaris: 09:30 a 13:00


Els grups Leader conjuntament amb la Direcció General de Joventut, la xarxa de professionals de les oficines joves i l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre organitzem una activitat de networking entre iniciatives i empreses locals i joves per tal d’afavorir el seu arrelament laboral i retorn a les comarques rurals. Un espai de relacions i coneixences per oportunitats d’ocupació i projectes compartits que hi ha al territori.