Des de l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. També se'ns poden demanar formacions específiques des d'una cooperativa o entitat de l'Economia Social i mirarem de proporcionar-la.

Oferta formativa

Tallers a l'Escola sobre ESS i COOPERATIVISME

Inici de les sessions: 1 de novembre de 2020


Horaris: 9:00 - 15:00


Inscripcions a les càpsules formatives en Economia Social i Cooperativa, dirigides als alumnes dels Instituts de les Terres de l'Ebre. La cooperativa té unes peculiaritats en la constitució, gestió, valors i principis que li dona un valor afegit al objectiu de les persones que emprenen dins l'ESS, en parlem?

Per a concertar una càpsula és necessari demanar cita prèvia a: info@ateneucopte.org

Taula Territorial Món Educatiu

Inici de les sessions: 15 de abril de 2021


Horaris: 18:30 a 20:00


Des de l’Ateneu cooperatiu volem compartir un espai d’intercanvi de propostes i visions, així com estrènyer lligams entre els professionals de l’educació, els centres educatius, l’entorn i l’economia social del territori.

Itinerari formatiu "Emprenem!"

Inici de les sessions: 20 de abril de 2021


Horaris: 16:00-19:00


“Emprenem!”:
Per a persones amb idees de projectes d’iniciativa social, basats en els valors de l’ètica, la justícia, el respecte i el foment del comerç local i de proximitat. Aquestes formacions us interessen tant per constituir una associació, una cooperativa, una societat laboral com inscriure’s com a autònoma. L’itinerari contempla, paral·lelament, l'acompanyament des de l'inici del projecte fins la seva constitució.