Ateneu Coop TE

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Networking Odisseu

Descripció

Al llarg de tot l’any, els grups Leader conjuntament amb la Direcció General de Joventut, la xarxa de professionals de les oficines joves i l'Ateneu Cooperatiu de Terres de l'Ebre organitzen activitats de networking entre empreses locals i joves per tal d’afavorir el seu arrelament laboral i retorn a les comarques rurals.

Aquestes convocatòries proporcionen un espai de relacions i coneixences posant de manifest que els i les joves poden créixer professionalment a les comarques rurals a partir de les seves perspectives de futur. Els vincles que es formen enforteixen el teixit productiu dels territoris rurals i milloren l’ocupabilitat del col·lectiu jove.

Per aquests motius, durant l'últim trimestre de 2023 es duran a terme 4 Odisseus que responen a les necessitats i oportunitats que s'esdevenen tant dels estudis que s'ofereixen al territori com dels gremis i agents de dinamització econòmica del territori.

Inici de les sessions

30 de setembre de 2023

Horaris

De 9'30 h a les 15'30 h

Trobada d'Entitats del Tercer Sector de les Terres de l'Ebre

Descripció

A QUI VA DIRIGIT?
A totes les entitats, associacions, fundacions,... que treballen en l'àmbit social, sigui quin sigui el seu àmbit i que tenen seu o treballen a algun punt de les Terres del'Ebre.
 
PER A QUÈ?
Per tal de connectar-mos, coneixer-mos més, generar possibles sinèrgies, poder estar organitzades, detectar necessitats comunes i buscar solucions conjuntes...
 
ON I QUAN?
El 27 d'octubre de 9:30 a 13:30h a l'Espai Moreira de Tortosa. (Espai adaptat, situat a la carretara que va des de Tortosa a Roquetes, hi ha lloc per poder aparcar).

Inici de les sessions

27 de octubre de 2023

Horaris

9:30 a 13:15